Safe Sane Consensual
BDSM
Blog - veljača 2011
ponedjeljak, veljača 28, 2011

Sve osobe koje tek ulaze u svijet BDSM-a ili se interesiraju za isto, gledaju samo na svjetliju stranu onoga kaj BDSM pruža. Svatko naravno želi uživati na svoj način u svim tim BDSM aktivnostima, bilo Dominantna ili submisivna osoba. Istina je da BDSM, može donjesti puno više zadovoljstva neg normalan (vanilla) odnos, ali isto tak treba imat na umu da baš i nije sve tak kak se čini na prvi pogled. Rijetko tko od novih osoba se doslovno ne zaludi s time, i onda želi pošto poto iskušati fantazije o kojima razmišlja. Bez obzira koliko god se pazilo, postoji određeni rizik pri takvom upoznavanju.

Ne želim nikog plašiti, ali želim dati svima do znanja da se može jako nagrabusiti ak se naleti na psihopate, koji nažalost i kod nas ima. Takve poremećene osobe su iznimno vješti manipulatori, koji su toliko već iskušani u svojim spletakama da bez većih problema mogu uvjeriti druge da su upravo oni najbolji izbor za njih. Prilagode se maksimalno potrebama submisivnih osoba, koje ni ne shvate s kim imaju posla. Čak ni te submisivne osobe koje upadnu u njihove zamke, ne znači da nisu pametne ili da nisu oprezne. Većina submisivnih osoba ne shvaća da ne smije baš sam tak dopustiti ak već uđe u BDSM odnos s nekim, da ta druga osoba može iz nje raditi doslovno što hoće. Mnoge osobe se doslovno prepuste trenutku i povjeruju takvim psihopatima kad im vele da se prava submisivna osoba mora sve slušat kaj im se kaže. Na taj način oni zadovoljavaju želju i potrebe submisivnih osoba. Posljedice nalaženja s poremećenim osobama, mogu rezultirati s psihološkim i fizičkim posljedicama. Nije neka tajna da je i kod nas dolazilo do fizičkog nasilja i silovanja. Vani je to otišlo u samu krajnost, dolazilo je u više slučajeva i do smrtnih posljedica.

Već i ak dođe do nekih stvari do kojih se nije željelo doći, onda bi bilo važno da se i nekaj poduzme u vezi toga, kak bi se spriječilo da u budućnosti iste osobe ne ponavljaju ista zlodjela. Jasno mi je da ak već tak nekaj dogodi, da to onda bude iznimno traumatično iskustvo i da se nije nimalo lako s time suočiti. Shvaćam da je teško imat skupit snage da se suprostavi tim osobama, ali smatram da se mora jer je to jedini ispravni način. Može se ostat i anoniman jer kužim da ne može sam tak javno izaći s time, ali može se doći na kraj psihopatima. Svi ti kreteni će ponavljat isto, i zato treba javno obznaniti o kojim je osoba riječ. Imamo nekoliko online stranica, gdje se svi ljudi koji su zainteresirani za BDSM kreću, tak da i nije problem da se potrebna informacija raširi i da se isti inditificiraju.

Crna kronika BDSM-a

St.Paul (SAD) studeni 2002g - Steven Bailey „The true master“ je uhapšen pod optužnicom za za ubojstvo svog roba Franka Brodnaxa. Bailey je bio u BDSM-u tridesetak godina, znači vrlo iskusan Master, ali njegova karije Mastera završila je slučajnim ubojstvom Brodnaxa, prilikom seksualnog gušenja kada mu je stavil gas masku i obmotao vrećicom u kojoj je bio kloroform. Po njegovom iskazu, u tom trenutku je zazvonio telefon, te je izgubio pojma o vremenu i dogodila se je smrt. Kasnije je Bailey nekoliko dana čuvao tijelo Brodnaxa u svom stan, prije neg što ga se je pokušao riješiti. Upoznali su se mjesec dana ranije putem interneta.

Los Angeles, kolovoz 2002g –  Daniel Zabuski 42god, osuđen na 80 god zatvora zbog napada i silovanja triju žena. Njegov odvjetnik je tvrdio da su je seks i sve BDSM aktivnosti bile dogovorene unaprijed. Prije toga je Zabuski bio osumnjičen na napad na dvije maloljetnice. Sve tri žrtve je upoznao na D/s chatovima.

Bush Prairie, rujan 2002g – Michael Wilson 45god i William Fritsch 22god, optuženi su za otmicu, silovanje i napad na 47-godišnjaka. Držali su ga kao seksualnog roba, osam dana u vlastitom opremljenom prostoru koji se služio kao jako dobro opremljena tamnica. Kasnije su optužnice odbačene.

Long Island, kolovoz 2001g – James Warren „The whip“ i njegova prijateljica Beth Loschin, optuženi za pokušaj ubojstva, napad, silovanje, sodomiju, i još nekoliko zlodjela protiv 15-godišnjakinje koju su upoznali prek interneta. Na sudu su se branili tvrdnja da su sve BDSM aktivnosti unaprijed dogovorili i da je žrtva rekla da ima 18 god.

Takvih primjera ima nažalost jako puno, te kak i sami ne bi nekim slučajem došli u ruke manijaka, treba si dati itekak puno truda da za upoznavanje. Otići s nekim i prakticirat BDSM, a u koga se nema povjerenje, prava je ludost i kockanje s vlastitim zdravljem. Kak i sam dosta kontaktiram s osobama koje se zanimaju za BDSM, onda u tim kontaktima tek uvidim u čem je zapravo stvar i shvatim zbog čega toliko puno osoba ima negativnih iskustva. Većina bih sve odmah probala ili se našla prebrzo uživo, a to nikak ne može rezlutirat ničim pozitivnim. Najtužnije kaj i osobe koje su pametne i shvaćaju do čeg može doći, i one isto znaju završit s kretenima. Činjenica je da kod nas ima malo kvalitetnih osoba koje su u BDSM-u, pa onda ni ne čudi kaj je danas najveći kompliment, da je netko normalna osoba.

constraint @ 13:35 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 27, 2011
subbcha

constraint @ 11:45 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 24, 2011

Pojavom interneta, mogućnosti za pronalaženje partnera za BDSM su se znatno povećale. Iznimno je teško upoznati u stvarnom životu, nekog tko bi imao slične seksualne interese. Istodobno s razvojem interneta, počela se je širiti i popularnost BDSM-a u svijetu i kod nas. Mnogi su tako upravo putem interneta shvatili što zapravo žele u seksu. Svi oni koje ne zadovoljava normalan (vanilla) seks, uvijek su tražili nešto više i baš im je internet poslužio kao odlično sredstvo za istraživanje vlastite znatiželje i pronalazak partnera za ispunjivanje fantazija i želja.

dsOtvaranje brojnih internet stranica koje su posvećene BDSM-u svakak su olakšale svima znatiželjnima, pronalaženje pravih informacija. Istodobno ubrzana popularnost BDSM-a, donijela je i negativne učinke. Naime privukla je mnoge osobe koje uopće ne zanima BDSM, neg se lažno predstavljaju kak bi na taj način našli nekog za seks. Onda imamo skupinu osoba koji imaju iskustva u BDSM-u, ali ih zanima isključivo ekspresna upoznavanja i susreti, s time da nemaju nikakve kriterije. Najnapornija je skupina onih kaj nemaju pojma kaj žele, neg gnjave ostale sa svojom neodlućnošću. Htjeli bi kao oni sve probati i daju na prvu ruku do znanja kak su oni maksimalno zainteresirani, da bi pri ozbiljnijem pokušavanju uspostavljanja odnosa, brzo odustajali . Preostale su na kraju još dvije skupine, a to su oni koji traže partnera isključivo za seksualni odnos(BDSM susrete), te oni koji žele pravu vezu(s naglaskom na BDSM). Naravno najmanje ima onih koji žele potpuni pravi odnos.

Kao što sam već pisao više puta, ključna stvar za bilo kakav BDSM odnos je povjerenje, koje nije nimalo lako steći, obzirom na navedene skupine. Stvarno su rijetke osobe u BDSM zajednici kod nas, da im se može pružiti povjerenje. Neki su prirodno takvi, da vole lagati i manipulirati. Ima onih koji su zbog loših iskustva se promijenili, pa i oni svašta kažu i naprave. Uglavnom nimalo nije lako pronaći nekog tko bi nam u potpunosti odgovarao, s time da imamo kriterije i njih se držimo. Treba biti maksimalno znatiželjan kad se već počne s nekim upoznavat i postavljat što više pitanja. S vremenom kak se sve više doznaje i počne se međusobno otvarat, onda treba još više probat doznat što detaljnije informacije o osobi s kojom se kontaktira. Kod velike većine će se prije ili kasnije naletiti na nešto da ta osoba skriva ili pokušava laganjem stvoriti nestvarnu sliku o sebi. Fascinantne su mi osobe koje će odmah pristat na seksualni odnos, a da nije ni bilo prvo susreta uživo, neg se odmah ide na dogovaranje susreta unutar četiri zida. Takve osobe definitivno same sebe zavaravaju, jer na takav način se niti ne može ništa kvalitetno ostvariti, osim nekog trenutačnog zadovoljstva. Usput se može i pokupiti tko zna kakva boleština.

Treba imati na umu da svaki BDSM susret(session) u kojem se submisivna osoba pokorava Dominantnoj, da itekak utječe na submisvnu osobu, ne sam fizički, nego i emocionalno. Jako puno volje treba imati u sebi, da bi se tak nekome sekusalno moglo podložiti. Upravo zbog toga treba dosta vremena da submisivna osoba nakon takvog susreta, pronađe stabilnost u sebi. Onda je idealno da submisivnoj osobi partner bude netko kome je stalo do svog partnera, kak bi sve mogli zajednički proživjeti i pomoći jedan drugome u svrhu ostvarivanja kvalitetnog odnosa. Prije nego što se submisivna osoba odluči dati nekome, treba prvo sama sa sobom biti na čisto. Jako je važno da se prije upuštanja u bilo koju vrstu odnosa, zna točno kaj se želi postići, te isto dati do znanja eventalnom partneru. Kako se ne bi kasnije događale nepotebne situacije, u smislu da se dogodi da si partneri nimalo ne odgovaraju. Nema smisla žuriti se u nešto, ak se ne zna kaj se zapravo želi. Svatko, bez obzira kakve želje imao, uvijek će moći pronaći nekog za ispunjavanje tih želja. Treba sam biti strpljiv i iskren, jer je to jedini pravi način da se upozna prava osoba s kojom bi se mogao ostvariti kvalitetan odnos.

constraint @ 18:17 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, veljača 23, 2011
Jučer dobih mailom ovaj presmiješni video uredak iz Srbije iz 1998 godine. Na snimci je jedan malo pozamašna "domina" i njen "rob". Već se dugo nisam tak odvalil od smijeha. Uživajte...Kompletna snimka...

http://www.xhamster.com/movies/248402/serbian_bdsm.html Smile

constraint @ 19:49 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, veljača 22, 2011


Wynter Gordon - Dirty Talk

I am no angel
I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, dirty when you talk

[Dirty Talk]

Kitten Heels, Lingerie,
Pantyhose, Foreplay,
Legs up, on the bar,
in the back of your car,
latex, champagne,
bubble bath, whipped cream,
cherry pop tag team,
can you make me scream

I wanna do some dirty things to you tonight,
I wanna fight, all through the night, night, night

I am no angel
I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, [talk]dirty when you talk [talk]

[Dirty Talk]

Blindfold, feather bed,
tickle me, slippery,
G spot,nasty pose,
in a video,
love machine, by myself,
climax,hot wax
S&M on the floor, i like it hardcore

I wanna do some dirty things to you tonight,
I wanna fight, all through the night, night, night

I am no angel

I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, dirty when you talk

I am no angel
I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, dirty when you talk

[Dirty Talk]

Can you go down,
are you up for it, baby
can you turn me out, are you up for it

talk to me..talk to me..
talk dirty to me.. talk dirty to me


talk to me..talk to me..
talk dirty to me.. talk dirty to me

[Dirty Talk]

I am no angel
I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, dirty when you talk

I am no angel
I like it when you do that stuff to me
I am no angel
I like it when you talk, dirty when you talk

[Dirty Talk]

constraint @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, veljača 20, 2011
spanking

constraint @ 11:49 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, veljača 18, 2011

Jedna od najčešćih i napoznatijih BDSM aktivnosti je vezivanje(bondage). Vezivanjem Dominantna osoba veže submisivnu, s ciljem da joj ograniči kretanje ili da je u potpunosti učini nepokretnim. Za maksimalni užitak u vezivanju, potrebno je naravno imati povjerenje. Nitko s zdravom pameti sigurno neće dati osobi kojoj ne vjeruje, da ju se veže golu. Uz povjerenje, najvažnija je stavka da Dominantna osoba koja veže da bude maštovita, kako bi mogla na različite načine i na različitim mjestima primjeniti vezivanje. Mnogi se ograniče sam na vezivanje u krevetu, a postoje brojne druge mogućnosti. Može se na puno mjesta submisivna osoba zavezati, npr za stol, stolicu ili za neki drugi namještaj, te ak postoje mjesta na zidovima gdje bi se moglo isto zavezat poput karniša ili nešto slično. Za vezivanje se tak mogu mnoge različite stvari upotrijebiti, gdje ponovno mašta dolazi do izražaja. Najviše se za vezivanje koristi konopac, te metalne ili kožne lisice, a osim tog može se koristiti sve kaj se doma nađe, a da može poslužiti za vezanje. Mogu se tako upotrijebiti razne vrpce, šalovi, čarape(ženske), iskidani komadi plahte ili od neke druge tkanine, remeni, kravate, kablovi itd.

bondageKad sam počel se tek informirati putem interneta o različitim tehnikama vezivanja, pokušaval sam savladati što više čvorova. Nakon određenog sakupljenog iskustva u vezivanju, shvatil sam da je najbolje se ne zamarati sa nikakvim uputstvima s neta, nego treba jednostavno raditi po svojem. Tko ima volje i želje, brzo jako nauči kak je najlakše vezati. Nema smisla oponašati bilo kakve čvorove, kak se prezentiraju po različitim stranicama. Pogotovo je besmisleno kopirati japanske tehnike vezivanja, jer iziskuju podosta vremena. Istina je da njihove tehnike izgledaju prekrasno i to već spada u neku vrstu umjetnosti, ali splasne seksualna želja dok se naprave te japanske ludorije od vezivanja. Prije nego kaj se krene na vezivanje, treba dobro razmisliti koje će se aktivnosti delati kad se submisivana osoba sveže, kak se ne bi nepotrebno gubilo vrijeme na odvezivanje i ponovno vezivanje.  Postoje brojne mogućnosti da se rade: šibanje ili spankanje, imati seksualni odnos, igrati se psiholoških igri, izazivati, ponižavati, mučiti, igrati razne role play scenarije, lišiti submisivnu osobu korištenje osjetila(onemogućiti vid i sluh).

Posebnu pažnju treba posvetiti sigurnosti prilikom vezivanja, jer lako može doći do nepoželjnih problema. Pogotovo ak se nema iskustva u vezivanju, treba jako paziti kak se veže i kojom jačinom. Zato treba na što jednostavnije načine vezivati, kak bi se u slučaju da dođe do potrebe da se brzo vezanu osobu odveže, moglo to i bez većih problema uraditi. Za svaki slučaj, zgodno je imati i škare nadohvat ruke, ak dođe do poteškoća pri odvezivanju. Obavezno treba unaprijed dogovoriti sigurnosnu riječ, kak bi submisivna osoba na brzi način mogla signalizirati, ak joj nešto ne odgovara. Nikak s konopcem vezati vrat, neg jedino s ogrlicom koja i je namjenjena za područje vrata. Naravno nikad se ne smije vezanu osobu ostaviti samu u prostoriji bez nadzora. Isto treba jako puno pažnje obratiti kak se submisivna osoba osjeća ak joj stavimo gag, jer onda ima vrlo malu mogućnost davanja signala da nešto nije u redu. Izbjegavati upotrebu alkohola i droga prije i tokom vezivanja, kak bi se moglo čisto razmišljati. Treba imati na umu da u mnogo slučajeva će ostati tragovi na koži od vezivanja: crvenilo, masnice ili može doći do zguljivanje kože. Oko konopca treba voditi brigu da je čist, jer pirlikom svkog vezivanja na njemu ostanu različitne naslage, koje su nevidljive oku. Najlakše je konopac(e) oprati u perilici za rublje, tak da se konopci umetnu u jastučnicu. Vezivanje može pružiti mnogobroje užitke Dominantoj i submisivnoj osobi, sam treba pažljivo sve isplanirati i onda se može slobodno prepustit čarima vezivanja.

constraint @ 18:23 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 13, 2011
ds

constraint @ 11:19 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 9, 2011

Mnoge osobe koje nisu upućene u BDSM, smatraju da većina aktivnosti koje osobe u BDSM odnosima rade da je bolna i čude se zašto to bilo tko želi uopće raditi. Zato i misle da smo svi mi koji prakticiramo BDSM aktivnosti čudaci ili još gore poneki misle da smo poremećene osobe. Naslušao sam se svakojakih komentara kada sam izjavio kakvo je moje seksualno oprjedeljenje, ali to sam bil i očekival da će biti raznoliki komentari, obzirom da je naše društvo konzervatino i da većina u svojim glavama, još uvijek žive u nekim prošlim vremenima. Mnogima je dovoljno da se u seksu zadovoljavaju na jednostavne načine, bez da ulože dovoljno truda da uživaju kak spada. Ja sam tek počel uživat u seksu u potpunosti, kad sam upoznal BDSM. Tada sam uvidio da nanošenje boli partnerici u BDSM aktivnostima, djeluje itakak stimulirajuće u smislu seksualnih užitaka.

subgVeć sam bil opisival na blogu kak spankanje probuđuje endorfine, a isto tak i ostale BDSM aktivnosti pri kojima se osobe seksualno uzbuđuju, dovode do stanja da prilikom nanošenja boli osjete užitak. Kada se nekome nanosi bol, tada toj osobi kojoj se nanosi bol, impulsi boli putuju u hrptenu moždinu. Mozak tada ispušta endorfine i enkefaline. Enkefalini blokiraju signale boli u hrptenoj moždini, dok endorfini blokiraju bol u moždanom deblu. Oboje djeluju poput morfinske supstance, čije su funkcije slične onima kao da se koristi opijum. Enendorfini imaju efekt nakupljanja, koji se opuštaju iz mozga svakih pet do deset minuta prilikom raznih aktivnosti, posebice kada su uključeni intezivni perodi udaranjm prilikom kojih se stvara stanje euforije. Meni je to fascinantno kak se u takvom stanju, žene još više uzbude neg za vrijeme normalnog seksa. Nevjerovatno kak se u nekim situacijama tada žene izrazito jako napale i postanu jako vlažne, te se doslovno vidi kak cure sokovi iz njihovih pički u velikim količinama. Isto tak treba imati na umu da tijelo nakon što proizvede velike količne endoformina, padne u stanje obmrlosti, te tada ne treba forsirat sekusalni snošaj.

Naravno nismo svi isti, tak da ne može svatko uživati u istom. Svejedno uvijek se može pronaći odgovarajući način da bol može prerasti u užitak. Zbog toga je nadasve potrebno se međusobno dobro poznavati, kako bi to uopće moglo biti moguće. Isto tak treba znati napraviti dobar ugođaj, i sve pripremiti kak bi se što bolje uživalo. Najvažnije je da prije započinjanja BDSM odnosa(sessiona), da su oba dvije osobe budu dovoljno seksualno napaljene, kako bi što lakše se opustile i došle do stanja uživanja(prilikom navale adrenalina). BDSM može dati strašno puno zadovoljstva prilkom prakticiranja raznih aktivnosti, ak se nađu dva kvalitetna partnera. Stoga treba pamet u glavu i treba se dati dovoljno truda za upoznat prave osobe, kako bi naposlijetku mogli guštat, a to je ipak ono kaj svi želimo i očekujemo.

constraint @ 18:03 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, veljača 6, 2011
tb

constraint @ 10:13 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, veljača 5, 2011

Osnova svake veze je povjerenje, dok je u BDSM-u još izražajnija potreba za dubokim povjerenjem. Kod nas rijetki to okuse, kako je imati povjerenje u nekoga, a da ga se ne iznevjeri. U otprilike šest godina koliko sam aktivan na hrvatskim online okupljalištima vezanih za BDSM, upoznal sam svega šačicu normalnih osoba koji nemaju potrebe za laganjem i obmanjivanjem. Stvarno ima previše osoba koji poznaju jedino iskvareni način da za predstavljanje drugima. Ne kužim čemu to, jer i u slučaju da dođe do nečeg konkretnog unutar četiri zida, ne može takvo ponašanje dati pozitivne rezultate. Ak se ne može stvoriti u startu međusobno povjerenje, onda nema smisla bilo kaj ni pokušavati ostvariti. Mnogi se vole žuriti, pa se onda opeku. Treba biti strpljiv i dati si truda da se nekog upozna, jer povjerenje se ne može steći prek noći. Čak i da ta osoba je znana od strane nekog poznanika, svejedno treba biti oprezan i ne dopuštati si olako dati povjerenje, neg se treba uvjeriti može li se toj osobi vjerovati. Ključ je u tome da se može povjerenje steknut u nekoga je da budemo dovoljno strpljivi, sam kaj to baš i nije lagano kada je u pitanju BDSM. Nije jednostavno obuzdati seksualne porive kad se nekog upoznaje iz tih razloga. Onda želja za stupanjem u takav odnos, može utjecati na pravilno prosuđivanje osobe s kojom kontaktiramo. Da se ostvari potpuna BDSM veza, potrebno je potpuno povjerenje, a sve drugo dati će prije ili kasnije loše rezultate. Zbog takvih požurivanja najčešće psihički nastradaju submisivne osobe, ali i Dominantne osobe isto znaju loše proći, jer se nije na početku stvorilo povjerenje. Emotivne posljedice u lošim BDSM odnosima se mogu itekak dugo osjećati, pogotovo kad dođe do iznednadnog prekida. Najviše nastradaju mlade osobe koje tek započinju sa istraživanjem svoje seksualnosti, i onda ima treba puno vremena da se oporave, mada može dogoditi da ih takvo negativno iskustvo odvede u neželjenom pravcu, te da potpuno izgube moralni kompas.

Jedini pravi put da se ostvari željeni cilj u BDSM-u... naći osobu u koju ćemo imati potpuno povjerenje i s kojom ćemo moći istražiti sve svoje želje i maštarije, te pomaknuti granice. Uz povjerenje, partner(ica) mora iskazati da vas cijeni i da će biti uz vas u svakom trenutku. Kad se počne nekog upoznavati, onda se čini da nije problem govoriti razne sitne laži, pogotovo prek interneta, kada ne može se vidjeti druga osoba. Kakve veze ima je li tko u braku, vezi ili da ima neš treće za sakriti?! Bez obzira na sve, uvijek će se naći netko kome to neće smetati. Samo što je problem što sve osobe koje imaju već nekog, teško da će priznat da nisu solo. Mnogima se čini da je teško reći istinu, ali nije to tak veliki problem. Jako cijenim osobe koje mi mogu sve reći iskreno, bez obzira svidjelo mi se ili ne, stvari koje mi se vele. Kad se nekog upozna, treba biti iskren o sebi i znati što se želi, jer samo tak se može stvoriti temelji povjerenja.

constraint @ 14:32 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, veljača 1, 2011

Vjerovatno nema muškarca koji nije barem jednom poželio svoju partnericu spankati. Spankanje nije isključivo BDSM aktivnost, nego se i prakticira u normalnim vanilla vezama. Sam čin spankanja uzrokuje na osobi koju se spanka seksualno uzbuđenje, posnaži se brži protok krvi (od guze prvo, pa se širi sve do genitalija(to je lučenje endorfina))i time se dovodi do većeg stupnja uzbuđenja. Naravno da i osoba koja spanka, isto tak uživa i uzbudi se tim činom. Kako se na guzi nalazi najdeblji dio kože, sukladno tome treba i raditi veći pritisak da dođe do željene reakcije. Spankanje je odličan uvod u daljnja seksualna zadovoljstva. Spankati se može s golom rukom, rukavicom, ravnalom, kuhačom, četkom, bičem, šibom... uglavnom sa svime kaj može poslužiti može se spankat, sam treba imat dovoljno mašte.

spankanjeMože se spankanje raditi u različitim pozama, a najpoznatija i meni najdraža poza je OTK(over the knee/prek koljena). Osoba koju se spanka se polegne preko koljena osobe koja će izvoditi spankanje. Bokovi submisivne osobe bi se trebali nalaziti na bedru dominantne osobe na strani tijela s kojom se rukom služi. Dok bi ruke submisivne osobe trebale doticati pod, onda bi to bila savršena pozna za OTK. Osoba koja spanka, onda postavi prvo drugu ruku s kojem ne spanka, preko donjeg dijela leđa submisive osobe, kako bi se stabilizirala osoba koja je polegnuta preko koljena. Najidealnije mjesto za izvođenje OTK spankanja je na stolici(vidi sliku). U toj pozi lako je s rukom doći i do drugih osjetljivih pordučja submisivne osobe, te na taj način pojačat još više uzbuđenje.

Osim te poze, može se spankati i da je submisivna osoba legnuta na krevet, trbuh prema dolje naravno, zatim da je nagnuta preko stola ili nekog drugog namještaja, ili neka druga poza. Uglavnom najvažnije je da osoba koja spanka mora imati laki pristup stražnjici osobe koju treba spankat. Treba imat na umu, da poza koja se izabere bude dovoljno udobna za oba partnera, pogotovo ak bi potrajalo spankanje. Može se u više ritma i načina spankati, ovisno o tome kaj se želi postići. Bol nakon spankanja može potrajati dosta dugo. To ne ovisi o jačini udaranja, neg i o dužini trajanja spankanja. Prilikom spankanja živci koji se nalaze uz sam rub stražnjice, nakon određenog vremena postanu obrmli i na taj način smanjuju stvarnu bol. Ak se želi spankati da se postigne što veća bol, onda se moraju raditi pauze kako bi se živci stigli oporaviti. Ak se ide na to da ostane žar što duže pristuan, onda treba lakše udarati duže vremena s time da se rade povremene kratke pauze. Da se postigne još jači žar prilikom spankanja, onda treba udarat s odvojenim prstima. Na taj način se udara preko veće površine i omogućuje se veći protok zraka među prstima, čime se stvara jača razina udarca. U slučaju da područje koje se je dosta udaralo pređe nakon crvene boje u bijelu, onda treba prestat udarat na to mjesto kako ne bi došlo do pucanja kože. Tak da je najbolje menjati mjesta gdje se udara, kak ne bi došlo do takve situacije.

Spankanje može pružiti mnogo užitka i treba si dati prostora da se u njemu uživa, a ne delat na način da se to prepisuje od drugih osoba s interneta. Treba razviti svoj vlastiti stil, i pokušati shvatiti kako spankanje utječe na osobu koju spankamo jer svaka osoba drugačije doživi spankanje. Može se kombinirati s raznim BDSM aktivnostima, npr. jako dobro dođe vezivanje(bondage). Najvažnije je kao i u ostalim BDSM aktivnostima biti maštovit, te je onda napetost i uzbudljvost zajamčena.

constraint @ 14:06 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare